Ik ben een grote sneaker en popculture-fan met alles wat ermee samenhangt met een voorliefde voor voornamelijk StarWars, jaren ‘90 comics en cartoon’s.

Mijn Tattoo reis is begonnen door een post van Tattoodo die het werk van Frank Carrilho belichtte, het was zijn werk dat mij raakte. Hij tatoeëerde in een stijl die leek op mijn schetsmatige illustratieve stijl. Hij liet zien dat er meer mogelijk was en dat werd mijn startpunt.

Ik was al bekend met het medium tatoeëren, had al een aantal tatoeage’s en de stap naar het tatoeëren voelde aan als een verlenging/uitbreiding van mijn artistieke kunnen. Een nieuw medium, ander soort canvas maar het creatieve idee erachter is hetzelfde.

Ben nu iets meer dan vijf jaar aan het tatoeëren op een niveau waar ik op wil zitten. Er is nog een lange weg te gaan en dat maakt het proces uitdagend en interessant.

Op dit moment tatoeëer ik in een illustratieve schetsmatige stijl. Dat varieert van een schets rechtstreeks uit een schetsboek tot cleane cartoon/anime stijl. Dikke lijnen afgewisseld met dunne lijnen gemengd met een losse arceerschaduw-techniek is wel een rode draad in mijn werk.

Op dit moment ben ik aan het experimenteren met dierfiguren als mensen (antropomorfisme) en dan vooral als samurai/shinobi krijgers inclusief de kleding en wapens. Een mengeling van japanse stijl met illustratieve stijl, een eigen draai geven.

Boek jouw afspraak via Whatsapp: